Paketresor till Omberg

Sticka på Omberg

31/3-2/4

Unikt erbjudande! Du kan välja att gå maskinstickningskurs eller att lära dig tvåändsstickning. Njut i en avkopplande och inspirerande miljö, nära till Vättern och Ombergs bokskogar, dela ditt intresse med flera, ät gott och ha en underbar helg. Kursledare är Monica Hasselberg och Carina Juberg från Vadstena Ull&Garn.

Påskbordspaket

14-16/4

Omberg i vårskrud och en sol som börjat värma. Vårliga smaker i restaurangen och vilsam sömn på pensionatet. Njut och spendera påsken på Ombergs Turisthotell!Påsk och vandring på Omberg

13/4-16/4

Upplev en fantastisk påsk på Omberg! Bo två nätter hos oss, vandra i ekoparken med sin vackra bokskog och njut av vårtecken. Ni ankommer dag ett och avnjuter en god middag. Dag två ägnas åt vandring på vandringslederna.

Möt våren på Omberg

7/4-28/4

Kom till Omberg i april och möt våren! Ni tillbringar helgen på Stocklycke Vandrarhem och under lördagen följer ni med örtpedagogen och guiden Åse ut på Omberg och ta del av Ellen Keys vilda trädgårdstankar. Ni avnjuter matsäckpaket och goda middagar!


Cykelpaket

Cykla Omberg & Tåkern runt

24/3-14/10

Upplev området kring fågelsjön Tåkern och Omberg från cykelsadeln! Under 3 dagar cyklar ni från Stocklycke Vandrarhem på Omberg förbi Borghamn och runt Tåkern för att sedan komma tillbaka till Stocklycke under sista dagen. Under turen finns ett flertal sevärdheter som vi gärna tipsar om att besöka!

Tjej/Halvvättern och Vätternrunda-paket 2017

9-10/6 - 16-17/6

Cykling runt och vid Vättern och tid att koppla av i omgivningarna. Middag som uppladdning och fyrarätters supé i godan ro. Boka ett Vätternrundapaket på Ombergs Turisthotell!


Resor till
Omberg & Tåkernbygden

med boende på Stocklycke Vandrarhem och Ombergs Turisthotell

paketeras av

Svecia Travels AB
Platensgatan 3, 591 35 Motala
 0141-20 99 00

Supépaketet

12/2 - 25/11

Tid att koppla av och upplev Omberg! En god natts sömn efter en mysig kväll i restaurangen. Tid för en utflykt på förmiddagen innan färden går vidare mot nya mål. Boka ett Supépaket på Ombergs Turisthotell!Vandringspaket

Vandringspaket

24/3-14/10

Vandra på Omberg och upplev det fantastiska berget mellan sjöarna Tåkern och Vättern! Sov gott på Stocklycke vandrarhem i två nätter med middagar på kvällarna och en heldag för vandring med matpaket, karta och turbeskrivning.


Vandringspaket

tom - 30/11 2017

Vandring längs Vätterns strand och på bergets stigar och leder, med ryggsäck på ryggen och picknicklunch börjar dagens vandring. Koppla av på rummet och njut av middag i restaurangen på Ombergs Turisthotell!